štvrtok 21. júna 2012

Intenzívne anticelulitídne sérum vs.spevňujúca telová emulzia

Ahojte,
ako sa máte v tomto horúcom počasí? Mne je príšerne teplo,v práci dvojnásobne a dosť ma to unavuje, no napriek tomu som rada, že je krásne teplo.
Dnes som sa rozhodla porovnať produkty z Avonu z Rady Solutions. Sú to podobné krémy, no napriek tomu nie sú rovnaké.

 Intenzívne anticelutitídne telové sérum s karambolou
 Telové sérum určené na celulitídu krásne vyhladzuje pokožku. Má príjemné vôňu a krémovú konzistenciu. Malo by sa používať pravidelne dva krát denne pre viditeľné výsledky do dvoch týždňov. Musím sa priznať, že ja ho nepoužívam pravidelne, no aj napriek tomu je moja pokožka krásne jemná a hladká.

Spevňujúca telová emulzia

 Emulzia je určená na spevnenie celého tela. Má krásne gélové zloženie, ktoré sa rýchlo vstrebe do pokožky s chladivým efektom. Osviežujúco vonia a na leto je ako stvorený. 


Konzistenciu majú rozdielnu. Naľavo je anticelulitídné sérum, ktoré má krémovú konzistenciu a napravo spevňujúca emulzia s gélovou konzistenciou. Anticelutitídne sérum mám už dlhšiu dobu, no musím povedať, že ho odkladám na jeseň a v lete budem používať Spevňujúcu emulziu. Dôvod? Obsahuje malé modré čiastočky, ktoré sa na pokožke rozpustia a príjemne chladia. Navyše gélové zloženie sa rýchlejšie vstrebe do pokožky.

Záver: 
Obe tieto krémy sú veľmi dobré. No napriek tomu u mňa vyhráva Spevňujúca telová emulzia a to kvôli svojmu gélovému zloženiu.

Ešte by som Vás chcela poprosiť o malú radu. Dosť sa mi začali lámať a štiepiť nechty. Chcela by som im dopriať mesačný oddych od lakov. Máte nejký dobrý tip na spevňujúci, alebo vyživujúci lak alebo kúru na nechty. 
Budem Vám veľmi vďačná.
Prajem Vám príjemné strávenie leta, keďže dnes je prvý letný deň :-).
S láskou Petra

2 komentáre:

  1. Ahojky. Ráda zkouším zpevňující produkty, protože díky sluníčku a mýmu nepravidelnému a nedostatečnému pitnému režimu mi trochu začínají dolíčky. Já používám teď od Nivei a jsem celkem spokojená. Tyto krémy ale taky vypadají moc dobře.

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v tomto teple sa neda skoro nic robit...

    OdpovedaťOdstrániť