nedeľa 3. júna 2012

Novinky v akcii

Ahojte,
dnes išiel môj malý fotograf na turistiku, takže namiesto outfitu bude kozmetický príspevok.
Už z názvu vyplýva o čo ide. Vo štvrtok mi prišla Avon objednávka s týmito výrobkami.
Otestovala som ich a výsledok je nasledovný...
 Sklenený pilník na nechty
Tento sklenený pilník má brániť štiepeniu nechtov a musím povedať, že to aj spĺňa. Dobre sa s ním manipuluje a podľa mňa bude mať oveľa lepšiu výdrž ako papierové pilníky. Dobrá je na ňom aj cena, len 2,60 €.
 Náramok Avon Chakra - Love
Tento náramok má privolávať a upevňovať lásku. Dúfam, že mi tá moja vydrží nadlho. Má červenú šnúrku a zaujímavý symbol. Hneď som si tento náramok obľúbila. Objednala som ho za 5,30 €.
V ponuke sú ešte náramky Múdrosť (fialový) a Bohatstvo (žltý).
 Rúž pre plné pery Plump Pout
Napriek tomu, že rúže z Avonu mám veľmi rada, tento je pre mňa trošku sklamaním. Mám ho v odtieni Pink Freeze, ale ako uvidíte na fotkách je viac telový, ako ružový. Plump Pout je v Avone rada na zväčšovanie pier, no tento rúž túto vlastnosť vôbec nemá. Som z toho prekvapená, lebo lesky na pery z rovnakej rady sú skvelé. Píše sa o ňom, že je bez pálivého efektu s čím súhlasím. No nesúhlasím s tým, že pery hydratuje. Po nanesení som mala pery suchšie, takže pod rúž určite musí ísť dobrý balzam.
Takže ak hľadáte niečo, čo Vám zväčší pery, radšej siahnite po lesku Plump Pout, ako po tomto rúži.
Len pre informáciu jeho cena je 3,90 €.
 Rozjasňujúci tieň a podklad Color Trend
Tento tieň je možné používať samostatne, alebo pod očné tiene. Ja som ho použila samostatne. Je telovej farby a krásne mi zjednotil farbu na očnom viečku. Jediné čo by som mu vytkla je slabá výdrž. Rada Color Trend je v Avone najlacnejšia z dekoratívnej kozmetiky, preto ani nemôžme čakať zázraky. Ja si veľmi tieto výrobky nekupujem, no tento podklad som chcela vyskúšať. Vyšiel ma na 2,70 €.
 Slnečné okuliare a puzdro na okuliare Aztek
Klasické čierne okuliare s farebným motívom na vnútornej strane. Tieto okuliare majú dymový efekt. Sú krásne, ale mne máloktoré okuliare pristanú a tieto sa mi zdajú veľké. Uvidím, či si ich nechám, alebo ich niekomu darujem. Obal je krásny, farebný a je tvrdšieho materiálu, takže okuliare sa v nich určite nepoškodia. Okuliare a puzdro patria do letnej kolekcie Aztek. V tejto kolekcii ešte môžete nájsť plážovú tašku, flip flopy, pareo a plážovú podložku.
 Konečný výsledok:



Čo poviete na okuliare? Pristanú mi?
Prajem krásny deň
Vaša Petra

3 komentáre:

  1. I have a nail file like that but it's pink and purple! Plus I like Avon stuff too! You have a pretty eye colour! I really like your blog, it would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits and more. I also have a contest running right now where you can win a cuddles the hedgehog necklace :) :)

    www.raindropsofsapphire.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý den , máte ešte stále tie okuliare? nepredali by ste ich ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám ich...ale už som ich dosť nosila, takže by asi ani na predaj vhodné neboli :-)

      Odstrániť