nedeľa 27. marca 2016

Jarné laky na nechty

Ahojte,
na začiatok by som Vám chcela popriať príjemné prežitie veľkonočných sviatkov. Dúfam, že ich prežívate tak, ako ste si naplánovali. Ja som mala v pláne si poriadne oddýchnuť a tešila som sa, že budem mať čas na točenie videí. Zatiaľ iba oddychujem, pretože mám celý červený noštek z nádchy, alebo nejakej alergie. Na video si preto budete musieť počkať ešte minimálne týždeň. 
Dnes mám pre Vás aspoň pár fotiek nových lakov na nechty. Sú to moje najnovšie prírastky na prichádzajúcu jar 2016.


Rýchloschnúci lak na nechty Clubbing color - odtieň 170, Miss Sporty
Tento lak ste už mohli vidieť na mojich nechtoch vo videu Februárové nákupy 2016 a prvýkrát som Vám ho ukazovala vo videu Januárové nákupy 2016. Odtieň 170 je peknej pastelovo modrej farby. Ja mám všeobecne laky od Miss Sporty veľmi rada. Majú dobrý štetček s ktorým sa mi dobre nechty lakujú. Výdrž majú tak 4 - 6 dní bez olupovania. Na výber majú nespočetne veľa farieb a ako ďalšie plus je ich výhodná cena. Ja som si tento lak kúpila za 1, 49 €. S týmto lakom som veľmi spokojná a chystám sa poobzerať sa aj po ďalších jarných odtieňoch.


Lak na nechty Nailwear Pro + - odtieň Amped Up Pink , Avon
Tento lak je jedným z troch najnovších odtieňov z línie Nailwear Pro +. V poslednom čase mám pocit, že Avon ma už odtieňmi lakov na nechty nemôže ničím prekvapiť. Konkrétne tento odtieň je príjemne ružovej farby, ale takých je v Avone, alebo už bolo, podobných asi dosť. Oproti gélovým lakom na nechty majú laky Nailwear Pro + slabšiu výdrž. Na nechtoch vydržia bez olupovania tak 3 - 5 dní. Aktuálne je ich cena v katalógu 5/2016 iba 1, 90 €. Odtieň sa mi páči, ale prijala by som v Avone trošku zmenu v lakoch na nechty.


Šatky a aj prstene na fotkách sú z Avonu.



A čo Vy?
Máte už svojich favoritov medzi lakmi na nechty na prichádzajúcu jar 2016?
Vaša Petra

1 komentár:

  1. Jej tie sú nádherné hlavne ten ružový od Avon sa mi páči :) Veľmi sa mi páči tvoj blog, nechcela by si sledovať navzájom? Ak áno daj mi vedieť. http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť