sobota 12. marca 2016

Najlepšie korektory z Avonu

Ahojte,
v dnešnom článku som sa rozhodla predstaviť Vám moje najobľúbenejšia a podľa mňa aj tie najlepšie korektory z Avonu. V ponuke sú už dlhšiu dobu a možno ste ich stihli vyskúšať aj Vy.

Korekčná tyčinka Luxe, odtieň Light
Tento korektor patrí k línií Luxe, čo je v Avone luxusnejšia línia dekoratívnej kozmetiky. Nie všetky produkty z línie tieto kritéria spĺňajú, ale tento korektor určite patrí k lepším produktom línie Luxe. Má krásne luxusné balenie, ktoré je taktiež veľmi praktické. Korektor má veľmi dobrú kryciu schopnosť a je vhodný na kruhy pod očami, ale aj na vyrážky a začervenania pleti. Má tuhšiu konzistenciu a možno pre úplne suchú pleť nebude až tak vhodný. Mne veľmi vyhovuje a veľmi rada ho používam. Jeho cena sa pohybuje v katalógu tak okolo 5 €.


Krémový korektor Ideal Flawless, odtieň Fair
Na tomto korektore najviac oceňujem jeho krémové zloženie. Príjemne sa nanáša a pokožku nevysúša. Ja mám svetlejší odtieň Fair, ktorý dosť často využívam na kruhy pod očami. Má dobrú kryciu schopnosť a určite dobre prekryje aj vyrážky a začervenania pleti. Páči sa mi aj jeho jednoduché čierne balenie. Tento korektor patrí k línii Ideal Flawless a jeho cena sa pohybuje v katalógu okolo 4 €.


Ja veľmi rada používam obidva korektory. Ak by som ich mala použiť naraz, tak by som korektorom Luxe prekrývala vyrážka a začervenania pleti a krémový korektor Ideal Flawless by som použila na kruhy pod očami. Krémový korektor má svetlejšiu farbu a pekne oblasť pod očami rozjasní, aj keď to nie je rozjasňovač a neobsahuje ani trblietky.

A čo Vy?
Vyskúšali ste niektorý z týchto korektorov?
Vaša Petra

3 komentáre:

  1. Ahoj Peti ja korektor pouzivam len lokalne ked potrebujem zakrit vyrazku pod oci vobec ,kruhy pod ocami nemam tak nejako korektory nevyhladavam mam jeden catris camouflase cream ten tuhy,ale zaujmavy clanok ahoj a pekny den.A Peti chcem sa opytat ci neplanujes clanky napr samostatne zbierku ruzov alebo liceniek to by ma zaujmalo a zaroven potesilo:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj....líceniek mám iba pár, ale zbierku rúžov plánujem...len ešte neviem či Vám ich ukážem v článku, alebo vo videu :-)

      Odstrániť
  2. Super tesim sa ,ale aspon clanok o licenkach by som uvitala,nevadi ,ze ich je len par :)ja som licenkovy maniak:)a ruze potesilo by aj videjko.ahoj

    OdpovedaťOdstrániť