streda 12. júla 2017

Nové odtiene lakov na nechty s lesklým gélovým efektom, Avon

Ahojte,
v dnešnom krátkom príspevku Vám ukážem na nechtoch nové odtiene lakov na nechty s lesklým gélovým efektom z Avonu. Ide o krásne letné odtiene a mne sa veľmi páčia. Gélové laky na nechty z Avonu patria k mojim najobľúbenejším a taktiež v Avone patria medzi najpredávanejšie produkty. Ich cena sa pohybuje okolo cca 3, 00 €.  Na výber je množstvo farieb ako klasických, tak aj nezvyčajných. Aj tu na blogu ste už mohli na ne vidieť rôzne články a videá. A tu sú ďalšie z nich:

Odtieň Daysie
Krásna pastelovo žltá farba, ktorú je potrebné naniesť na nechty v dvoch tenkých vrstvách. Farba je decentná, ale veľmi pekná.


Odtieň Cerise-ly
Veľmi zaujímavá ružová farba, ktorá je výraznejšia a postačí kľudne na nechty aj jedna vrstva. Lak sa ako inak krásne leskne a vyzerá veľmi pekne.


Odtieň Sea my nail
Tento odtieň je taktiež pekná pastelová farba, ale výraznejšia ako v prípade prvého laku na nechty. V lete veľmi rada nosím modré nechty a tento lak sa dostal na prvé miesto k mojej modrej zbierke.


A čo Vy?
Aké laky nosíte najradšej v lete?
Vaša Petra

2 komentáre:

  1. to sú pekné odtiene :) ja nosím prevažne nude alebo červené farby :) ale ako tak pozerám na ten prvý žltý, tak aj také niečo by som skúsila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si myslím, že leto je ideálne na rôzne bláznivé aj netradičné laky na nechty :-)

      Odstrániť