štvrtok 21. mája 2020

Video a recenzia: Dekoratívna kozmetika Distillery, Avon

Ahojte,
dnešná recenzia bude doplená aj o video v ktorom budem po prvýkrát skúšať výrobky z novej dekoratívnej kozmetiky Distillery z Avonu. Najprv Vám ju priblížim všeobecne a potom si napíšeme viac o jednotlivých produktoch.

Distillery

Ide o nový začiatok pre Avon, v ktorom sa oslavuje čistá krása bez kompromisov. Čistá krása je definovaná výrobkami, ktoré sú starostlivo vytvárané a vyrábané bez akýchkoľvek toxických zložiek. Výrobky ,,Clean Beauty" zahŕňajú prísady etického pôvodu a sú vyrábané so zreteľom na zdravie nášho tela a životného prostredia. 


Výrobky Distillery sú zamerané na:
→ vegánske zložky
→ vysokú koncentráciu účinných zložiek
→ ekologické zloženie
→ sú alergiologicky testované
Sú zbavené:
zložiek živočíšneho pôvodu ←
alkoholu ←
parfumácie ←
 chemických ochranných faktorov ←
aromatických olejov ←
minerálnych olejov ←

Všetky produkty sú klinicky a dermatologicky testované. Samozrejmosťou je, že nie sú testované na zvieratách. A teraz si ich predstavme podrobnejšie. 

Kompaktný púdrový make-up Distillery
Má vysokú koncentráciu jemných, prirodzene vyzerajúcich, prírodných minerálnych farebných pigmentov pre dlhotrvajúcu farbu. Obsahuje omega 3 a 6 mastné kyseliny z oleja malinových semienok, antioxidanty a minerálne pigmenty. Jeho cena je 12,90 €/10g a je v ponuke v šiestich odtieňoch. Presné zloženie si môžete pozrieť na obrázku nižšie.


Očný tieň Shadow Shots Distillery
Ide o krémový očný tieň s jedinečnou vysokou koncentráciou pigmentov pre bohatú a výraznú farbu, ktorá vydrží. Obsahuje prírodné minerály, vegánske hydratačné zložky a organický kukuričný škrob. Jeho cena je 9,90 €/2g a je v ponuke v siedmich odtieňoch. Presné zloženie si môžete prečítať na obrázku nižšie.


Špirála Lash´d Up Distillery
Špirála dramaticky zvýrazní, predĺži a zväčší objem rias čistou výraznou farbou a kvalitným voskom z ryžových otrúb pre bohatý objem. Obsahuje vegánsky slnečnicový vosk, vosk z ryžových otrúb a minerálne pigmenty. Cena za špirálu je 9,90 €/10 ml a je v ponuke v čiernej farbe. Presné zloženie si môžete pozrieť na obrázku nižšie.


Produkty sme si podrobnejšie predstavili a teraz si môžete pozrieť video, aký bol môj prvý dojem z nich a či by som Vám ich odporučila. Prezradím Vám akurát, že ma výrobky prekvapili.
Prajem Vám príjemné sledovanie.
Vaša Petra

1 komentár: