utorok 10. októbra 2023

Video: Ako dlho vydrží POWER STAY?

 Ahojte, 
aké produkty používate, ak potrebujete aby Vám make-up vydržal čo najdlhšie? Ja už niekoľko rokov používam produkty z kolekcie Power Stay z Avonu. Som s nimi veľmi spokojná a líčim s nimi aj svoje klientky. Už dlhšie som Vám chcela natočiť toto video a som rada, že som sa k tomu konečne dostala :-).

Dlhotrvácny make-up Power Stay má ľahké zloženie, ktoré vyzerá na pleti prirodzene a je veľmi pohodlný na nosenie. Neotláča sa, nerozmazáva sa, vydrží teplo, vlhkosť a zostane matný počas celého dňa. 
Dlhotrvácny korektor Power Stay je krémový a poskytuje vysoké krytie. Skvele sa nanáša, prekrýva nedokonalosti na pleti a tmavé kruhy pod očami. 
Dlhotrvácna farba na obočie Power Stay má flexibilnú špičku vďaka ktorej vytvára rovnomerné ťahy pre efekt prirodzene plnšieho obočia, ktoré vydrží veľmi dlho bez rozmazania a vyblednutia.
Dlhotrvácny očný tieň v tyčinke Power Stay má ľahkú receptúru, ktorá nezaťažuje očné viečka a veľmi jednoducho sa nanáša. Je odolný voči teplu, vlhkosti, vode a potu.
Dlhotrvácny lak na nechty Power Stay má posilňujúci účinok s technologiu Color Lock na zlepšenie odolnosti proti olupovaniu. Lak sľubuje až 8 dní farby a lesku. Efekt ako zo salónu, ale bez použitia UV lampy. 
Dlhotrvácna farba na pery Power Stay je matná a má ľahké zloženie, ktoré sa nelepí. Obsahuje olivový olej a výťažok z granátového jablka. Schne rýchlo po nanesení, neotláča sa a nerozmazáva sa. 

 

Ak ste už tieto produkty vyskúšali, určite sa podeľte o Vaše skúsenosti dole v komentároch. 
Petra

Produkty použité vo videu:
Dlhotrvácny make-up Power Stay, odtieň Nude a Cool Beige
Dlhotrvácny korektor Power Stay, odtieň Neutral Light
Zmatňujúci kompaktný púder pre bezchybnú pleť o OF 15, odtieň Neutral Fair
Bronzujúce guľôčky na tvár, odtieň Medium
Rozjasňujúce guľôčky na tvár, odtieň Warm
Podkladový a fixačný sprej na make-up
Dlhotrvácna farba na obočie Power Stay, odtieň Light Brown
Báza pod očné tiene Mark
Dlhotrvácny očný tieň v tyčinke Power Stay, odtieň Everyday Beige
Predlžujúca zhusťujúca špirála Legendary Lengths
Dlhotrvácna farba na pery Power Stay, odtieň Barely Baked
Dlhotrvácny lak na nechty Power Stay, odtieň Guilty Pleasure 

Odkazy:


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára