utorok 16. apríla 2024

Today Tomorrow Always - EVERLASTING - nová vôňa z Avonu

 Ahojte,

v dnešnom príspevku by som Vám veľmi rada predstavila novú kvetinovú vôňu z Avonu

 TTA Everlasting

Vôňa oslavuje bezpodmienečnú lásku vo všetkých jej formách, ktorá nás spája s tými, ktorých milujeme. Vôňa pretrváva na pokožke počas úprimných konverzácií, ktoré zostanú vo Vašom srdci navždy. Ide o radostnú, hrejivú a krémovú vôňu s dlhotrvácnym účinkom. 

Pri tvorbe vône boli použité zložky, ktoré označujeme ako SMELL-THE-TASTE (STT), ktoré prebudia Vaše chuťové bunky. To znamená, že táto vôňa vo Vás vzbudí spomienky a pocity, ktoré ste cítili pri ochutnávaní zložiek. TTA Everlasting používa STT zložky mandľového mlieka a mandľovej esencie.

Tóny rozkvitnutých kvetov v sebe kombinujú pomarančové kvety a vôňu kvetov neroli. Vôňa je zakončená osviežujúcimi citrónovými tónmi. Mandľové mlieko STT je kombináciou mlieka STT a pražených mandlí STT, ktoré boli vybrané pre navodenie emócie, istoty, pohodlia a radosti. Hrejivé pižmo dodáva vôni eleganciu, hrejivosť a pohodlie, pričom zvýrazňuje kvetinové tóny vône a zanecháva na pokožke upokojujúci efekt ako nežné pohladenie. 


Tvorcom vône je majster parfumérie Olivier Cresp, ktorý vytvoril aj ikonické vône ako D&G Light Blue, Mugler Angel a YSL Black Opium.


Vôňa patrí do kolekcie Today. Tomorrow. Always., ktorá je najexkluzívnejšou kolekciou vôní v Avone a zároveň patrí aj k najobľúbenejším darčekom. Spoločným znakom vôní TTA sú tóny bielych kvetov neroli, ktoré sú skombinované tak, aby vytvárali príjemnú náladu oslavovať špeciálne momenty lásky. 
Vedeli ste, že na celom svete sa každú hodinu predajú 2 vône z kolekcie TTA?


Celá kolekcia obsahuje 50 ml vôňu v podobe toaletného parfému, 10 ml mini vôňu do kabelky, 30 ml krém na ruky a 125 ml telový krém. Pomocou vrstvenia vône si tak môžete predĺžiť jej trvácnosť. Jednotlivé produkty sa dajú objednať z Avon katalógu samostatne, ale výhodnejšie ich môžete zakúpiť v sete. Mini vôňa a krém na ruky budú dostupné až v májovom Avon katalógu. 
Vôňu si môžete objednať cez odkaz na môj aprílový mobilný Avon katalóg: https://sk.avon-brochure.com/avon/mobilnykatalogpetra/c04_sk_2024/?rep_id=rep6409499186340


Ja som si vôňu zamilovala už pri prvom ovoňaní a pri jej nosení na ňu počúvam samé komplimenty. Určite Vám ju odporúčam vyskúšať a bude určite aj skvelým darčekom pre Vašu mamku, babku, dcéru, sestru, alebo najlepšiu priateľku.

Ako sa vôňa TTA Everlasting páči Vám?
Petra


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára