pondelok 24. júna 2013

La Femme

Ahojte,
dnešný príspevok by som chcela venovať svojmu najobľúbenejšiemu časopisu La Femme.
Časopis kabelkového formátu si kupujem už od roku 2007, kedy vyšlo aj jeho prvé číslo. Bohužiaľ prvé číslo si požičala sestra na dovolenku a nechala ho tam :-(. Keď som správne počítala dokopy mám 72 čísel. Chýbajú mi čísla 1/2007, 4/2007, 11/2008 a 3/2010.
Tento časopis sa už od prvého čísla stal mojím najobľúbenejším a to vďaka menšiemu formátu, skvelému čítaniu a aj vďaka cene, ktorá je momentálne 1,45 €. Ako každá žena mám rada darčeky a preto som Vám odfotila moje obľúbené titulky spolu s darčekmi. Už si nespomínam v ktorom čísle bol aký darček a tak moje priradenie bolo náhodné. Ako mám časopisy uložený ste už mohli vidieť vo videu Ako skladujem kozmetiku Ja.
Na Slovensku sa ešte podľa mňa dosť predáva Emma a Eva. Ja si tieto časopisy kupujem len keď už mám La Femme prečítaný, alebo je v nich zaujímavý darček. Raz som si kúpila obidve v jeden mesiac a musím povedať, že články boli v podstate rovnaké. Takže v La Femme sa mi veľmi páči originalita celého časopisu.
A aký časopis najradšej čítate? Je to La Femme?
Krásny začiatok týždňa praje Vaša Petra











5 komentárov:

  1. Ja čítavam len Nový čas pre ženy, občas si kúpim Elle. ALe neviem si predstaviť, že by som si každý mesiac kupovala časopis, to by veľmi zúžilo môj rozpočet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím povedať, že Nový čas pre ženy si skoro stále prečítam u babky a tiež je to veľmi dobrý časopis :-)

      Odstrániť
  2. Dobry den. Hladam cislo sept. 2009 s Vierkou S. Nepredali by ste mi ho (ak este casopisy mate). Moc by som sa potesila. Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň. Bohužiaľ, pri sťahovaní som všetky časopisy odniesla do zberu papiera.

      Odstrániť
    2. Škoda, ale ďakujem za odpoveď.
      Pekný víkend.
      V.

      Odstrániť