streda 19. júna 2013

Znova bodky

Ahojte,
neviem čím to je, ale mám toľko nápadov na články na blog a potom si poviem zajtra, zajtra a tak sa stane, že sa k niektorým už nedostanem, ako napríklad k recenzii marcového Ladyboxu ( môžete mi napísať či by ste mali záujem o recenziu), alebo ma niektorá blogerka v niečom predbehne a ja potom nechcem aby to vyzeralo, že opakujem. No dúfam, že keď som sa Vám tuto posťažovala tak to aj napravím :-)
Dnešný príspevok bude o nechtíkoch a o bodkách na nich. Prvý príspevok o bodkách na nechtoch si môžete pozrieť tu. Tento vzor som odkukala z Avon katalógu, ale trošku som ho prispôsobila mojím podmienkam.
Postup:
1. Samozrejme prvým krokom je nechty odlakovať a následne ich upraviť do požadovaného tvaru. Ja som použila Sklenený pilník z Avonu.
2.  Nasleduje ošetrenie nechtov a ich okolia. Na to mi slúži perfektný výrobok Hydratačný balzam na nechtovú kožtičku z Avonu a následne na celé ruky Hydratačný krém na ruky a nechty s glycerínom, kalciom a vitamínom E v špeciálnom ružovom balení z Avonu.
3. Pokračujem samotným lakovaním nechtov. Ako podklad som použila Gélový lák na nechty z Avonu.
4. Naniesla som dve vrstvy lakov na nechty z Avonu a to v odtieni Pink Créme, na všetky nechty a na prstenníky som použila lak v odtieni Viva Pink.
5. Po uschnutí som začala bodkovať s Bodkovačom z Avonu, ale môžete ho kúpiť hocikde. Výsledok je na fotkách. Je to jednoduché, no trošku je potrebné sa s tým pohrať.
6. Posledným krokom je použitie nadlaku a ja som použila taký istý ako podklad Gélový lak na nechty z Avonu.






Dnes idem s priateľom na taký menší výletik, skôr pracovný, tak dúfam, že sa niekde zastavíme aj niečo nakúpiť. Najnovšie túžim po nejakých pekných plavkách, no z internetu sa bojím kupovať, lebo chcem aby mi plavky pekne sedeli. Tak uvidím.
Vonku je krásne, slniečko svieti tak dávajte pozor, lebo to júnové je vraj najškodlivejšie.
Majte sa krásne
Vaša Petra

2 komentáre:

  1. wow pekné to je :)

    pozývam ťa ku mne na GA ak chces :)
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/06/giveaway-alebo-velka-letna-sutaz.html

    OdpovedaťOdstrániť