utorok 23. septembra 2014

Novinky v akcii: Big&Daring a Ultra Color Bold

Ahojte,
možno je niekomu z názvu jasné o čom idem dnes písať. Komu nie, tak pre nich mám odhalenie, že ide o novú zhusťujúcu špirálu Big & Daring a rúž Ultra Color Bold z Avonu.


Zhusťujúca špirála Big & Daring, odtieň Black, Avon
Špiála má poskytovať až 6x väčší objem rias a zamatovú hebkosť bez hrudiek, rozmazávania a opadávania. Ja som s ňou veľmi spokojná. Riasy pekne rozčeše, oddelí, pri líčení sa nerozmazáva a počas dňa neopadáva. Drží úžasne a aj preto sa večer trošku ťažšie odličuje, preto na ňu odporúčam dobrý odličovač, možno aj na vodeodolnú špirálu. Kefka ma oblý tvar, ktorý je tiež super a dobre sa s ňou líči.


Oficiálny popis: Ohnutá kefka kopíruje prirodzený tvar rias, zatiaľ čo viacvrstvové štetinky s trojuholníkovým prierezom zachytávajú každú riasu, vďaka čomu ich dokonale oddeľujú od korienkov po končeky. Jemnejšie a prispôsobivejšie zloženie s kolagénom, keratínom a proteínmi dodáva riasam objem a zároveň ich zanecháva pružné a jemné.


Cena špirály je 3, 90 €. Špiála sa predáva v dvoch variantoch: čierna a hnedno-čierna. Teraz v kampani 13/2014 si k špirále môžete dokúpiť za 1 €, obojstrannú kajalovú ceruzku na oči v 4 farebných prevedeniach.


Rúž Ultra Color Bold, odtieň Coral Burst, Avon
Rúže s ešte väčším množstvom farebných pigmentov, vyživujúcimi olejmi, vitamínom E a OF15 sú ďalšou skvelou novinkou z Avonu. Majú úplné krytie, nevysúšajú pery a dosť dlho vydržia. Ja som s týmto rúžom veľmi spokojná a keby som doma nemala ďalších 20, určite by som si objednala aj viac odtieňov. Všetky odtiene rúžu Ultra Color Bold som Vám už ukazovala v tomto príspevku.


A čo Vy?
Vyskúšali ste už niektorú z týchto noviniek?
Ste s nimi spokojné tak ako ja?
Vaša Petra

1 komentár: