utorok 25. augusta 2015

Recenzia: Čistenie pleti s Anew

Ahojte,
na tieto novinky z Avonu som sa veľmi tešila. Aj keď mám kozmetiku z Avonu veľmi rada, v poslednom čase v nej chýbali dobré a kvalitné výrobky na čistenie pleti. Som rada, že sa to napravilo a dnes Vám môžem priblížiť nové výrobky z línie Anew. Najprv si môžete prečítať ich oficiálny popis:

Nová generácia výrobkov na čistenie pleti Anew s omladzujúcimi účinkami a technológiou Youth Complex, ktorá sa stará o pleť 3 spôsobmi:

1, čistí - účinne a jemne čistí pleť od nečistôt a make-upu, obnovuje jej hladký a mladistvý vzhľad
2, posilňuje - pomáha posilniť ochrannú bariéru pleti, ktorá ju chráni pred stratou hydratácie a zanecháva pleť odolnejšiu
3, pripravuje - pomáha pripraviť pleť na dosiahnutie optimálnych omladzujúcich výsledkov pri používaní ostatných výrobkov značky Anew

Pekný článok o novej línii Anew si môžete prečítať aj na stránke Avonu na tomto odkaze. Tak a teraz sa už pustíme do jednotlivých produktov a mojej skúsenosti s nimi.


Upokojujúci čistiaci krém a pleťová maska v 1 pre normálnu a suchú pleť, 150 ml
Ako už z názvu vyplýva, krém je určený pre normálnu a suchú pleť. Redukuje vzhľad suchej pleti a dá sa použiť aj ako hydratačná maska na tvár. Ja mám všeobecne veľmi rada čistiace krémy na tvár a tento je zatiaľ najlepší aký som doteraz vyskúšala. Má príjemné, jemné a krémové zloženie, ktoré sa vmasíruje do vlhkej pleti a následne zmyje vodou. Z pleti mi odstránil aj make-up a po jeho použití som nemala pocit suchej, alebo napnutej pleti. Ja som ho mala len na vyskúšanie, ale určite si kúpim aj celé balenie. 

Čistiaca pleťová voda s omladzujúcim účinkom 3 v 1, 200 ml
Efektívne odstraňuje nečistoty a zvyšky make-upu. Zlepšuje tón pleti a obnovuje prirodzený žiarivý a mladší vzhľad pleti. Na pleti je veľmi príjemná a pleť mi nevysúša. Čo sa týka omladzujúceho účinku, tak ten som zatiaľ až tak nepostrehla a to preto, že ju zatiaľ používam krátko a asi aj preto, že moja pokožka ešte nie je taká stará :-). Ďalším plusom je, že oba výrobky voňajú úžasne, ale zároveň je to veľmi pekná a jemná vôňa. Výrobky sú klinicky testované, hypoalergénne a vhodné pre citlivú pleť.

V ponuke je ešte tretí produkt - Detoxikačný čistiaci pleťový gél pre mastnú a zmiešanú pleť, 150ml - je určený na redukciu veľkosti pórov a tvorbu kožného mazu a mal by odstraňovať nežiadúci lesk. Tento produkt som zatiaľ nemala možnosť vyskúšať.



A čo Vy?
Vyskúšali ste už tieto výrobky? 
Ak áno, napíšte mi Vaše skúsenosti s nimi.
Vaša Petra

2 komentáre:

  1. koukala jsem na ní a moc mě láká :) ale v příštím katalogu si jí zřejmě objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ich aktuálne používam na čistenie pleti a som veľmi spokojná... :-)

      Odstrániť