utorok 4. februára 2014

Všetko najlepšie k 2. narodeninám + súťaž

Ahojte,
25. januára môj blog oslávil svoje 2. narodeniny. Som veľmi šťastná, že ani po dvoch rokoch Vás a ani mňa neomrzel a že stále mám chuť ho tvoriť. Aj keď by som si možno priala viac čitateľov, za každého som vďačná. Zatiaľ je Vás tu 38 čitateľov.
Toto je v poradí môj 149 príspevok. Doposiaľ ste si klikli na môj blog 16 049-krát. Na moje príspevky ste mi odpovedali v 161 komentároch.
Blog je môj veľký koníček a preto prispievam vtedy kedy chcem a nie kedy musím. Ale rada sa zdokonaľujem a dúfam, že moje príspevky budú stále lepšie a kvalitnejšie.  
Začala som úpravou celkového vzhľadu blogu. Vymenila som hlavičku a zjednodušila pozadie. Konečne som sa naučila vkladať videá, aby boli väčšie. Dúfam, že sa Vám zmena bude páčiť a že ma neprestanete sledovať.

→  →  →  SÚŤAŽ  ←  ←  ←

Pri príležitosti 2. narodenín som Vám pripravila súťaž. Vyhrať môžete Set 4 párov náušníc Jayme z Avonu. Jedinou podmienkou je  byť mojím čitateľom. Súťaž ukončím 16. 2. 2014 o polnoci.


Cez víkend sa môžete tešiť na videá.
S láskou a veľkým poďakovaním Vaša Petra

2 komentáre:

  1. Ahoj, sledujem ťa už dlho, ja mám veľmi rada avon, preto si nenechám ujsť ani jedno video :) mnohokrát sa nechám inšpirovať. Určite pokračuj v písaní a v točení :) Verná fanúšička Denisa :)-- náušnice sú pekné

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sleduji jako LSG Lucie Schreder Gondorčínová.
    Krásný dárek!

    OdpovedaťOdstrániť