nedeľa 8. júna 2014

Outfit č. 26: Letne v kraťaskoch a tričku

Ahojte,
ani neviem či mám tento príspevok nazvať outfitom, keďže nič také úžasné na sebe nemám. Chcem Vám aspoň ukázať, čo mám nové a kde som cez víkend bola.
Skoro celú sobotu sme trávili v obci Demjata, kde sa konal exhibičný zápas Stana Šestáka. Okrem našich slovenských reprezentantov Šestáka, Hamšíka, Škrteľa a ďalších, vystupovali aj skupiny Drišľak a Kandráčovci. Počas celej akcie hral a aj večernú diskotéku sprevádzal DJ Pepo, ktorý bol úžasný. Bolo krásne počasie a tak som si vybrala voľnejšie biele tričko a rifľové kraťasy. Tričko som si nedávno kúpila v House za 6, 90 € a kraťasy z New Yorkeru za 19,90 €. Make-up som mala iba úplne minimálny.

Tričko - House, Rifľové kraťasy - New Yorker, Tenisky - Nike, Modrá kabelka - Avon, Hodinky - darček, Náušnice a náramok - Avon, Strieborné prstene - darček, Mašličková gumička - Gate


Moje dlhé vlásky zopnuté novou mašličkovou gumičkou z Gate-u.


Jedna s lyšiakom :-).


Lianka sa ho najprv bála, ale keď zistila, že je to prezlečená kamarátka, chcela sa aj ona odfotiť.


Už som vyrástla z toho, aby som za známymi tvárami utekala a chcela sa odfotiť, ale aspoň som zachytila Stana Šestáka.


A čo Vy? 
Ako ste trávili tento horúci víkend?
Vaša Petra

2 komentáre:

  1. Ja pôjdem tento víkend na Noc Múzeií do Maďarska do Ostrihomu ( neviem či poznáš), veľmi sa teším, chodíme tam s priateľom každý rok. Múzeá sú otvorené do polnoci. Minulý týždeň sme boli na koncerte tiež v Maďarsku. Tam je vždy nejaký super program, tu u nás nieje nič podobné. A keby aj bolo, určite by bolo málo Ludí. Vieš ako to je, sťažujú sa ale keď sa už niečo zorganizuje tak tam ajtak neidú. Vlásky máš nádherné, aj ja ich mám také dlhé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja budem bohužiaľ celý víkend v robote, ale na ďalší mám narodeniny tak dúfam, že niečo podnikneme :-) Prajem príjemnú zábavu

    OdpovedaťOdstrániť