streda 25. marca 2015

Dermacol vs. Ryor: Micelárne vody

Ahojte, 
rubrika versus tu už veľmi dávno nebola, tak si ju dnes trošku pripomenieme. Porovnávam dva podobné produkty, ale od rôznych značiek. Dnes som sa rozhodla porovnať micelárne vody. Hneď sa aj do toho pustím: 


Čistiaca micelárna voda, Dermacol
Táto micelárna voda bola v jednom vydaní časopisu Eva. Je vhodná pre všetky typy pleti, na odlíčenie očí aj celej tváre. Objem má 200 ml a jej cena sa pohybuje okolo 5 €.
Oficiálny popis: Čistiaca micelárna voda šetrne zbavuje pleť nečistôt a odličuje v jednom kroku aj vodeodolný make-up. Kyselina hyaluronová spevňuje, vypína a hydratuje pleť. Neobsahuje mydlo, alkohol a parfumáciu. Je dermatologicky testovaná.
Môj názor: Pleť mi očistila dobre, no s očami to už bolo horšie. Očné tiene mi odlíčilo, no so špirálou a linkou to už bolo horšie. Ja si vo všeobecnosti nerada odličujem oči s pleťovými vodami, ale radšej používam produkty priamo na to určené. Čo mi najviac vadí je vôňa. Aj keď na obale sa píše, že je bez parfumácie, mám taký pocit, že skôr mi páchne ten plastový obal. Nemôžem povedať že je zlá, pretože svoj účel plní celkom dobre, no ja by som si ju nekúpila.

Hydratačná micelárna voda, Ryor
Od firmy Ryor som už dlhšiu dobu chcela niečo vyskúšať. Náhodou som sa stretla s jedným predajcom, ktorý vo svojom portfóliu má aj pár produktov Ryor. Na začiatok som sa rozhodla skúsiť micelárnu vodu a dostala som k nej aj bohatú nádielku vzoriek. Balenie má 150 ml a stálo ma niečo cez 5 €.
Oficiálny popis: Micelárna voda je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. Odstraňuje nečistoty a odličuje aj očný make-up. Obsahuje regeneračný arginín a kyselinu hyalurónovú. Je klinicky testovaná.
Môj názor: Túto micelárnu vodu som si veľmi obľúbila. Pleť mi odličuje dobre, nevysúša ju a príjemne vonia. Na oči je na tom rovnako ako micelárna voda od Dermacolu. Aj to balenie je také menšie, šikovnejšie, vhodné aj na cestovanie.


Záver: V boji týchto micelárnych vôd u mňa jednoznačne vyhráva Ryor, aj keď je o trošku drahšia. Nenašla som na nej žiadne nedostatky a na micelárke od Dermacolu mi veľmi prekáža zvláštna vôňa.

Vyskúšali ste niektorú z týchto micelárnych vôd?
Aké micelárne vody sú Vaša obľúbené?
Vaša Petra

1 komentár:

  1. Já mám ráda Garnier micelárku, MIXU a pak jsem si oblíbila Eucerin, ale tu jsem měla jen v časopisech, za plnou cenu bych si jí asi nekoupila, tyto dvě neznám, ale na Ryor se mrknu.

    OdpovedaťOdstrániť