štvrtok 15. marca 2018

Recenzia na produkty ZIAJA

Ahojte,
v dnešnom článku by som Vám chcela predstaviť u mňa na blogu nie veľmi známu značku: 

ZIAJA

Poľskú značku Ziaja založil farmaceut Zenon Ziaja už pred viac ako 26 rokmi. Hlavnou filozofiou tejto kozmetiky a lekárenskej dermokozmetiky je ponúkať kvalitné produkty, ktoré budú zároveň cenovo dostupné pre všetky ženy. Kozmetika Ziaja vo svojich produktoch spája aktívne prírodné zložky (napr. kozie mlieko, ruža, jazmín, uhorka, nechtík, aloe, harmanček, kakaové maslo) a vitamíny. Je prísne dermatologicky a klinicky testovaná a cerfifikovaná. Ponúka produkty pre ženy, mužov a deti v každom veku. Vo svojom portfóliu má viac ako 400 rôznych druhov produktov na pleť, telo a vlasy - denné a nočné krémy, očné krémy, masky na tvár, prípravky na čistenie pleti, telové mlieka, sprchovacie gély, šampony, kondicionéry...


Mojím prvým produktom od značky Ziaja bol očný krém na suchú pleť s kozím mliekom, ktorý som Vám ukazovala vo videu Februárové nákupy 2016 a potom vo videu Spotrebované produkty- Apríl, Máj a Jún 2017 (od 9 min.). Jeho cena bola 3,50 € a bola som s ním relatívne spokojná.

Ďalšie tri produkty som Vám ukazovala vo videu Haul 5/2017 (od 6 min.).

Druhý očný krém, ktorý som si zakúpila a aktuálne som ho testovala, bol rozjasňujúci očný krém s nevädzou. Krém by mal rozjasniť oblasť pod očami. Popravde som medzi krémami nevidela skoro žiadny rozdiel. Oba mali podobnú konzistenciu a pekne hydratovali. Celkovo tento krém nehodnotím zle, ale žiadne viditeľné rozjasnenie som si nevšimla. Za cenu, za akú som ho kúpila 2,69 €, je to fajn produkt.

Zdarma som k nákupu v obchode Ziaja dostala denný hydratačný krém na suchú pleť s kozím mliekom. Inak sa jeho cena pohybuje okolo 4 €. Prvýkrát, keď som ho použila, tak som bola veľmi milo prekvapená. Krém má príjemnú vôňu aj konzistenciu, dobre sa rozotiera, je vhodný aj pod make-up a nezanecháva na pokožke mastný film. Jediné čo mi v tomto dennom kréme chýba je ochranný faktor, preto je potrebné si ho dodať napríklad v make-upe. 

Posledným produktom bola maska na tvár na suchú pleť s kozím mliekom. Kúpila som si ju za cenu 0,59 €. Má príjemnú, jemnú a čistú vôňu, rovnako ako celá línia s kozím mliekom. Konzistenciu má krémovú a dobre sa na pleť nanáša, ako klasický krém. Balenie vyzdrží aj na 2 - 3 použitia. Po jej použití som bola veľmi milo prekvapená, ako moju pleť hydratovala a zanechala ju na dotyk príjeme hladkú. Ak ju mám porovnať s teraz dosť populárnymi látkovými maskami, tak svojou cenou a hydratáciou je oveľa lepšia. Bola som s ňou veľmi spokojná a určite by som si ju kúpila aj znovu.


Celkovo hodnotím značku Ziaja veľmi pozitívne. Všetky produtky, ktoré som mala možnosť vyskúšať boli dobré a žiaden z nich ma až tak nesklamal. V priaznivom pomere cena - kvalita, Vám túto značku jednoznačne môžem odporučiť. Určite to neboli moje posledné výrobky Ziaja a teším sa na ďalšie testovanie. 

A čo Vy?
Poznáte značku Ziaja?
Vaša Petra

1 komentár:

  1. Ziaju naprosto miluju, tajně sním o budoucí spolupráci s touto značkou :D
    měla jsem od nich už XXX produktů

    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť