streda 14. mája 2014

Novinky LUXE a ANEW

Ahojte,
na pár dní ma premohla choroba, ale už je to lepšie a ja mám pre Vás konečne článok. Dnes to bude o produktoch, ktoré som dostala v rámci jednej akcie s Avonom. V jednom videu som Vám ju už spomínala. Išlo o špeciálne kvartálne stretnutie venované prestížnym značkám LUXE a ANEW. Praktické ukážky nám ukázal a hosťom akcie bol Pavol Bauer. Pre tie, ktoré ho nepoznajú, Pavol Bauer je oficiálny vizážista Avonu. V roku 1996 získal titul majstra Českej republiky v líčení a v roku 1997 na svetovej súťaži v Dusseldorfe získal titul vicemajstra. Vedie odborné workshopy. Pôsobí ako šéf tímu vizážistov pri natáčaniach veľkých TV show (ČS má talent, SuperStar, StarDance, Hlas ČS a iné). Je členom riadiaceho výboru Únie kozmetičiek. Bol veľmi milý a v skutočnosti vyzeral oveľa mladšie ako na fotke. Predniesol nám zaujímavú prezentáciu o typoch tváre, ako takú tvár líčiť a predviedol nám praktickú ukážku kontúrovania tváre a výraznejšieho líčenia. Potom sme mali k dispozícii skoro celú radu LUXE, s ktorou sme si mohli vyskúšať líčenie. Bola to úžasná akcia. Mne sa tam veľmi páčilo, už aj tým, že sa to konalo v Hoteli Aquacity v Poprade, kam ja veľmi rada chodím. Dostali sme aj pár darčekov, ktoré mi urobili obrovskú radosť a ktoré Vám teraz ukážem.


Rúž na pery LUXE, v odtieni  Rose Silk
Ja už jeden rúž z tejto rady mám a to v odtieni Provocative Pink. Je krásne pigmentovaný a hydratačný. Ja som tento rúž neskúšala, pretože ich mám doma dosť a táto farba by mi asi veľmi nešla. Je to taká zvláštna červeno-hnedá farba s trblietkami. Tento rúž bude určený na darovanie, ale ešte neviem pre koho. Cena sa pohybuje okolo 5 €.


Zhusťujúca špirála LUXE Extravagance, v odtieni Black Caviar
Túto špirálu som mala v pláne si kúpiť, preto som bola nadšená, keď som ju uvidela v balíčku. Hneď som ju aj vyskúšala a okamžite sa stala mojou najobľúbenejšou. Má klasickú kefku, ktorá nádherne riasy prečeše a stačí jedna vrstva a riasy sú pekne čierne. Cena sa pohybuje okolo 6, 50 €.


Bronzový kompaktný púder LUXE a štetec LUXE
Tieto dva produkty sú z rady Luxe najmladšie. Sama by som si ich asi neobjednala, ale v balíčku ma potešili. Štetec je vysúvateľný, vhodný na cestovanie. Je v krásnom zlatom obale(ako všetky výrobky Luxe) a má veľmi jemnučké štetinky. Neviem z čoho sú, ale na dotyk a na pleti sú úžasné. Štetec stojí v katalógu 7, 90 €.
Bronzový púder obsahuje zlaté trblietky, preto asi na kontúrovanie veľmi nebude. Bála som sa, či nebude veľmi tmavý, ale má krásnu farbu a na leto bude určite ideálny. Stojí 9, 90 €, ale určite vydrží veľmi dlho.


Fotka veľmi nevyšla, ale som nalíčená so špirálou a na líčkach mám bronzový púder.


Ďalšie dva výrobky sú z rady Anew Clinical. Ja som ich ani zbytočne nerozbaľovala, pretože ich tiež niekomu darujem. Ide o prvé výrobky na trhu s molekulou A-F 33 inšpirovanou výskumom, ktorý získal Nobelovu ceu. Sú to výrobky určené na okamžité vyhladenie vrások.
Kúra na korekciu vrások Pro Clinical
Je to vlastne sérum, ktoré by sa malo používať ako doplnok k dennému a nočnému krému.
Korektor na vyplnenie vrások Pro Clinical
Slúži na okamžité vyplnenie vrások na problematických miestach, ako sú mimické vrásky na čele, v okolí pier a na kohútie stopy.


Ja veľmi pekne ďakujem za darčeky a aj za pozvanie na túto úžasnú akciu.
Vaša Petra

1 komentár: