sobota 16. januára 2016

Avon Back to Work 2016

Ahojte,
v Utorok som sa už po druhýkrát zúčastnila krásnej Avon akcie - Back to Work 2016. Ako aj minulý rok, aj tohto roku sa konala akcia v Žiline v hoteli Holiday Inn. Ja mám takéto akcie z Avonu veľmi rada. Dozviem sa vždy niečo nové a stretnem sa s kolegynkami z iných miest Slovenska.


Oblečené som mala krátke svetlo modré šaty, ktoré som na sebe mala iba na Nikolasovom 1. svätom prijímaní. Šaty som doplnila čiernymi lodičkami, kabelkou a svetríkom. Doplnky som mala ladené do striebornej a čiernej farby.



Na akciu som sa veľmi tešila najmä preto, že sa tam každý rok vyhodnocuje 50 najlepších lídrov na Slovensku. Skončila som na 43. mieste. Bola som z toho veľmi nadšená.




Avon akcie mám rada aj z toho dôvodu, že ich vždy navštívi nejaký známy hosť. Tento rok to bol Jozef Hollý, ktorého som ja predtým vôbec nepoznala. Je to klavírny virtuóz a hral naozaj krásne. Pri piesni z filmu Pearl Harbor som sa skoro rozplakala.


A aj som sa s ním odfotila :-). Jozef Hollý má aj svoju web stránku: http://www.jozefholly.com/


K večeru potom ešte vystúpil Vašo Patejdl so svojimi najznámejšími pesničkami.


A ako je v Avone zvykom, dostali sme tieto krásne darčeky. Ide o novinky nasledujúcich kampaní.


Za svoje umiestnenie sa v prvej 50, som dostala náhrdelník DKNY a peknú kytičku.


Akciu som si naozaj veľmi užila a určite sa môžete tešiť ešte na článok o najlepších výrobkoch za rok 2015.
Vaša Petra


4 komentáre:

  1. Ahoj Petka srdecne ti gratulujem k umiestneniu:)saty ti velmi pristanu a darceky su naozaj krasne.uz sa tesim na clanok o tych matnych ruzoch bolo moznost objednat vzorky no mne akurat tie ktore som si objednala neboli takze som nemohla skusit.Ahoj a pekny den:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj...ďakujem pekne...vzorky matných rúžov sú vraj už všetky vypredané a dostupné budú vraj až od kampane 4/2016...tak som rada že ja som si ich objednala včas :-)

      Odstrániť
  2. srdecne gratulujem k umiestneniu v prvej 50-tke...a satky ti skutocne velmi pristanu...

    OdpovedaťOdstrániť