streda 4. mája 2016

Prvé jarné nákupy

Ahojte,
dnes som si pre Vás pripravila trošku netradičný článok v podobe mojich nákupov. Vznikol úplne spontánne a keďže som nemala ani foťák so sebou, fotky sú fotené len mobilom. Bola som na nákup v Tescu a vzhľadom na to, že tam aj rada nakupujem oblečenie, chcela som si niečím urobiť radosť. Na skúšanie som si nakoniec vybrala viac vecí a tak som Vám ich aj odfotila. Mrzí ma, že som si nezapísala ceny, ale pohybovali sa v rozmedzí od 10,00 € do 20,00 €.

Prvé tričko bolo voľnejšieho strihu. Bolo tmavomodré s jedným náprsným vreckom a vyzeralo skoro ako rifľové. Aj keď som mala veľkosť 34, stále mi bolo ešte voľné. Na vešiaku sa mi veľmi páčilo no na mne nevyzeralo až tak dobre. 
Veľmi ma zaujali elegantné blúzky. Biela s čiernymi detailami a zlatým zipsom na vešiaku vyzerala super. Aj táto blúzka mi bola voľnejšia a veľmi mi vadilo to, aká bola priesvitná. Keďže blúzka bola voľnejšia a mala aj výstrih, akonáhle som sa zohla tak mi bolo ,,všetko" vidno.


Na týchto blúzkach ma veľmi zaujali kvietky. Prvá blúzka mala po bokoch volániky, ktoré sa mi až tak nepozdávali v reále. Až doma som si všimla, že na fotke vyzerajú celkom pekne. Blúzka mi celkom aj sedela a páčil sa mi na nej aj stojačik okolo krku.
Druhá kvietkovaná blúzka mi bola o dosť veľká a tiež bola dosť priesvitná. Páčili sa mi na nej ohnuté rukávy.


Čipku ja mám veľmi rada a preto som sa rozhodla vyskúšať si aj toto biele čipkované tričko. Nebolo čisto biele, skôr také jemné krémové. Veľmi sa mi páčil detail v spodnej časti trička, kde látka končila skôr a čipka je o trošku dlhšia.
Svetlo hnedý predĺžený kardigán bol z veľmi jemného materiálu. Nemal žiadne zapínanie a vzadu bol mierne predĺžený. Po oboch stranách mal ešte vrecká. 


Celkovo sa mi kolekcia F&F na Jar 2016  páčila. Ja mám veľmi rada túto značku, pretože sa tam dajú nájsť kvalitné kúsky za rozumné ceny. Už teraz sa môžete tešiť na video Aprílové nákupy 2016, kde Vám ukážem, čo som si nakoniec kúpila. Budem rada ak mi napíšete, či sa Vám takýto článok páčil a či by Vás zaujali aj nákupy v iných obchodoch.

Čo myslíte, ktorý z kúskov ma zaujal natoľko, že som si ho aj kúpila? 
Vaša Petra

4 komentáre:

  1. Jeej Peti super post urcite by som uvitala aj castejsie.uz teraz sa tesim na videjko nakupy:):)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj mne sa takyto format paci, ked ukazes vlastne to co ta zaujalo v obchode a ako to na tebe vyzera...inak si myslim, ze si si asi kupila bielu cipkovanau bluzku alebo ten kardigan :-)

    OdpovedaťOdstrániť