nedeľa 6. septembra 2015

Krásne pre seba

Ahojte, 
ako aj v minulom roku (Vianočná konferencia 2014), aj v tomto roku som sa zúčastnila Vianočnej konferencie z Avonu. Tento krát sa konferencia konala v hoteli DoubleTree by Hilton v Bratislave. Zároveň sa na konferencii odštartovala jesenná kampaň Krásne pre seba. Veľa fotiek Vám teraz neukážem, pretože som veľa nefotila, ale ukážem Vám ich neskôr, keď ich budem mať od fotografa.

Tak a čo sa týka samotnej konferencie bola opäť krásna. Moderovania sa tentokrát ujal Junior a musím povedať, že bol veľmi zábavný. Ďalšími účastníkmi bola Beáta Dubasová, Peter Cmorík a Lukáš Latinák. Večer zavŕšila skupina IMT Smile. Dostali sme aj darčeky - Avon výrobky, novinky nasledujúcich kampaní. Ja som navyše ešte, za účinkovanie v kampani, dostala aj krásnu kyticu kvetov a balíček plný kozmetiky Avon. Urobilo mi to obrovskú radosť a ak aj Vy chcete vidieť, čo som dostala, tak mi napíšte, či by Vás to zaujímalo.


A teraz by som Vám trošku chcela napísať niečo k miestu, kde sa konala konferencia - Hotel DoubleTree by Hilton. Nikdy som tam nebola a tak som sa veľmi tešila. Hneď na prvú prestávku im došla káva, čo je podľa mňa asi pri pár stovkách žien dosť problém. Taktiež na večeru bolo jedla málo a ja som odchádzala hladná, pritom ja veľa jesť nepotrebujem. Bola som v tomto hoteli aj ubytovaná (izbu mi platil Avon). Pri odhlásení z hotela sa k nám veľmi drzo na recepcii správali a požadovali od nás, aby sme si izbu zaplatili. Nakoniec sa to vyriešilo a ja už som bola veľmi rada, že z tohto hotela odchádzam. Ich správanie sa nedalo porovnať so správaním personálu na recepcii v hoteloch v Prahe.


Tak a teraz si môžete pozrieť výsledok mojej spolupráce s Avonom. Prvé video je také úvodné ku kampani a druhé už je môj osobný príbeh. Všetky videá si môžete pozrieť aj na stránke www.vrajbysommala.sk.  Budem rada ak mi dáte vedieť či sa Vám Avon kampaň páči a či sa Vám páči aj moje video.
Vaša Petra





4 komentáre:

  1. Ahoj Peťka , tvoje video sa mi páči najviac je úplne krásne a kvalitné. Veľmi pekný dojímavý príbeh pozerala som ho asi 5-krát .... veľmi veľmi pekné ..... Čo sa týka hotelu Hilton tiež nemám naň dobré spomienky , nepríjemný personál atd.... napríklad v Košiciach je oveľa lepší ako v Bratislave. Prajem ti veľa úspechov tebe aj tvojmu synčekovi. Ahoj :-) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj mňa to dojalo. Prajem veľa štastia v živote :)

    OdpovedaťOdstrániť